Góré túraoldala - Szállásunk, Wildalpen
 
202244.201.96.43#2022#06#26#13#18

Magyarország
 
Magashegyi túrák
 
Via ferrata
 
Vizi extrém sportok
 
 

Szálláshelyeink a Salza-völgyben

Wildalpen egy tipikus osztrák kisfalu a Salza-völgy közepén. Takaros, nyugodt, csendes, távol a világ zajától. Ideális hely kikapcsolódásra, pihenésre. A folyó rengeteg extrém sportot kedvelő vendéget vonz szerte a környező országokból. Házigazdánk, Herr Alexander Kollnegg és kedves felesége, Maria mindent megtettek azért, hogy mi jól érezzük magunkat (szerintem még többet is ennél). A Gasthaus Poschenhöhe Wildalpen fölött, a hegyek lábánál fekszik. A házigazdák vendégszeretete nem ismer határokat: rengeteget beszélgettek velünk, együtt söröztünk, grilleztünk...

Mivel rengetegen raftingoznak és űznek egyéb vizi sportot a völgyben, így könnyen előfordulhat, hogy már nem marad üres szoba... ekkor érdemes megpróbálni a Ganser vendégházat Palfauban!

Kép a szállásról Fekvés, elérhetőségek Saját tapasztalatok
Gasthaus Poschenhöhe
Cím:
Poschenhöhe, Wildalpen, A-8924
Férőhelyek száma: ~ 15 fő
Telefon: +43 3636 214

A fogadó emeletét és tetőterét szinte csak mi bitoroltuk. Két- vagy háromágyas szobákban kaptunk helyet, mindegyik szobához külön fürdő tartozik. Az ablakból a közeli hegyekre láthatunk. A háziak nagyon kedvesen megengedték, hogy használjuk a konyhát és az étkezőt, illetve az udvaron a nagy fa alatt van lehetőség grillezni is. Aki Wildalpen felé jár, muszáj itt megszállnia!

Urlaub am Bauernhof
Familie Ganser
Cím:
Palfau 95, A-8923
Férőhelyek száma: ~ 10 fő
Telefon: +43 3638 206

A kedves családi ház földszintjén található a közös, a vendégek által is használható, jól felszerelt konyha, ahol a reggelit is kapjuk. Az első és a második emeleten kétágyas szobákban pihenhetünk, a folyosón kultúrált mosdási lehetőség áll a rendelkezésünkre. A háziak kedvesek, a reggeli kiadós és finom!
Megközelítés: ha Ybbs felől érkezünk a 25 főúton, akkor Palfaun túl kell menni, majd a kanyargós hídon áthaladva, az emelkedő tetején balra lesz a vendégház (tábla jelzi).


Szállásunk Aqua Splash Gelati