Góré túraoldala - Téli fotózás
 
202244.201.96.43#2022#06#26#13#36

Magyarország
 
Magashegyi túrák
 
Via ferrata
 
Vizi extrém sportok
 
 

Fotós kirándulások
Aki imád fotozni, biztosan érzett már úgy, hogy "de jó is lenne most elkattintani pár képet, csak úgy a kattintás élményéért, azért a hangért, amit a tükör csapódása hallat...". Hát igen, ez az érzés még a hobbifotóson is gyakran felülkerekedik, és csakis egymódon lehet ezt legyőzni: ki kell nézni egy inspiráló helyet, és el kell menni kattintgatni!

Ez történt velem is, többek között ma reggel is. Nem volt túl szép idő, sőt, csupa köd és pára borított mindent, de egyik barátom épp most készül teljesen vagy még annál is jobban beleszerelmesedni a fotozásba, és megígértem neki, hogy kimegyünk kattintgatni. Ahogy haladtunk a Vértes felé, egyre nőtt az aggodalmunk, mert hóból egyre kevesebb maradt... de aztán egy igazi, fehér és érintetlen meseországot találtunk Csákvár felett, a hegyek között. Ez késztetett arra, hogy csináljak egy olyan részt is az oldalon, ami nem tábortűz mellett mesélhető kalandokat, nehéz túrákat, küzdéseket és gyönyörű kilátásokat ír le, hanem amikor a képek beszélnek - helyettem és önmagukért. Mert ez a mai túra is kifejezetten a fotózás kedvéért született, nem pedig a túrázzuk ki magunkat érzés jegyében. De a mozgás jólesett, a képek pedig nagyon szépek lettek. Ez is egyfajta kirándulás, csak most a körülöttünk lévő világot másképp, megszállott módjára mutatom be.

És hogy mi kell mindehhez? Egy kis jókedv, kreatív hangulat, egy fényképezőgép, egy inspiráló környezet - és esetleg egy társ, aki legalább annyira el tud pöszmörögni egy-egy kép elkészítésével, mint Te, hogy ne legyen neki terhes az órákig tartó egyhelyben álldogálás és kattintgatás :)))) Exponálásra fel!


Exponálj ide! Csákvár Várpalota